Altijd practige acryl nagels die 6 weken mooi blijven zitten! En altijd gezellige, leuke gesprekken met Yvette, dus zeker een aanrader!

Ray Kok

Erg vriendelijk geholpen. Innovatief en vindingrijk in haar vakgebied.

Sandra

Ik ben gek op mooie lange nagels. Maar ik dacht altijd dat dat niet voor mij was weggelegd. Ik ben hondentrimster, ik vind het leuk om regelmatig een uurtje te boksen (bokszaktraining) en ik doe af en toe mee met een obstaclerun. Laatst heb ik meegedaan met Mud Masters 12 km en na de finish en een warme douche waren al mijn nagels nog net zo mooi als voor de start! Echt supertevreden over mijn nagels!

Ik verheug me er altijd op om weer heen te mogen gaan om mijn nagels te laten doen. Het is gezellig, knus, vrolijk, en je voelt je meteen welkom! Yvette is heel secuur en super goed in haar werk! Ze heeft altijd weer nieuwe ideeën en als ik iets speciaals wil zoekt ze met me mee en geeft me tips. Ik wil geen ander meer!
 

De eerste keer bij Yvette was via een Social Deal. Ik wist niet wat ik moest verwachten, had nog nooit shellak gehad. Maar al snel werd me duidelijk dat Yvette een zeer getalenteerd artiest is, die weet wat ze doet en wat bij je past.Elke keer geeft ze me weer een idee voor een volgende keer en steeds weer ben ik heel erg tevreden over wat ze doet. Mijn nagels waren altijd broos en breekbaar, maar met deze lak kan ik eindelijk sparen voor mooie, vrouwelijke lange nagels.Zeer binnenkort verhuist ze met Studiobox4U naar een nieuw pand. De eerste maand geeft ze een kennismakingskorting die heel erg aantrekkelijk is. Ik zou zeggen probeer het gewoon eens. Ik ben er van overtuigd dat je heel tevreden zal zijn over het resultaat!